Goed bezochte Oliebollenconcert Big Band Big Time Ter Apel

Een mooie gewoonte die even zoveel jaren zorgt voor een volle zaal

TER APEL – Vandaag organiseerde Big Band Big Time haar Oliebollenconcert in Het Boschhuis in Ter Apel.
Het is een jaarlijks traditie en dit concert was de 13e op rij. Een mooie gewoonte die even zoveel jaren zorgt voor een volle zaal. De verse oliebollen staan op tafel en iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een drankje om met elkaar te kunnen proosten op een goed nieuwjaar.

Het thema van het concert was filmmuziek en het ene na het andere bekende nummer kwam voorbij. De heer Bond… James Bond was in hoogst eigen persoon van de partij en Het Boschhuis mocht zich eveneens verheugen op de aanwezigheid van de Blues Brothers en Mister Bojangles… Verder uiteraard veel heerlijke bigband muziek dat zoals altijd zorgt voor een swingende muzikale middag onder leiding van dirigent Toine Weterings.

Voor aanvang van het concert en tijdens de pauze speelde C Side Funk. Een zes-koppige Funkie band uit het Ter Apel die onder meer wordt bemand door drie muzikanten die ook in Big Time spelen.

Big Band Big Time repeteert eens per drie weken in de RSG in Ter Apel. Nieuwe leden die een instrument bespelen of zingen zijn van harte welkom tijdens een bandrepetitie om te komen kijken en luisteren. Of doe gewoon mee want dat is natuurlijk nog veel leuker! Naast het musiceren is er bij Big Time veel aandacht voor gezelligheid. Hoewel de bigband een jeugdige uitstraling heeft zijn alle leeftijdscategorieën welkom.