Oliebollenconcert Big Band Big Time in Hotel Het Boschhuis in Ter Apel

de rode loper is uitgelegd voor niemand minder dan de heer Bond … James Bond

TER APEL – Op zondag 15 januari geeft Big Band Big Time onder leiding van dirigent Toine Wetering haar traditionele jaarlijkse oliebollenconcert in Het Boschhuis in Ter Apel.

In een prachtige ambiance met kaarslicht en onder het genot van een welkomstdrankje en oliebollen kan het publiek genieten van dit swingende en altijd enthousiaste gezelschap.

Het thema van het concert is ‘Filmmuziek’ en de rode loper is uitgelegd voor niemand minder dan de heer Bond … James Bond. En daar blijft het niet bij. Hij bevindt zich in het gezelschap van de Blues Brothers en Mister Bojangles. In de spotlight staan veel bekende soundtracks die de bezoekers binnen enkele seconden terugbrengen naar onvergetelijke filmfragmenten. De arrangementen zijn op maat geschreven door Big Time muzikant Fabian Bos.

Het concert begint om 14.30 uur. Toegangskaarten kosten 7,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar aan de zaal en in de voorverkoop bij de Jumbo in Ter Apel. Het is ook mogelijk om via de mail te reserveren: info@bigbandbigtime.nl